Beoordelingen van New-West Comfort Food Amsterdam

Recente recensies van New-West Comfort Food Amsterdam

5 sterren na 21 reviews

, 27-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten was goed!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke malse saté en hele lekkere frieten maar daar mag voor mij wel minder zou op.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 01-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekkere burger en nog lekkerdere tofu saté. De patat was een beetje te zout, verder alles perfect!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging kwam aan op de gewenste tijd en was perfect warm. Eten was heerlijk; saté was mals, rendang en boontjes lekker gekruid. Ook bijzonder verrast door de hoge kwaliteit van de bezorgde friet, . We gaan zeker nog eens bestellen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk!!! (Nikki sate met boerenfriet…) Ter info: Tussen bestellen en bezorgen (zo snel mogelijk) zat op zaterdag rond 18u een uur.Dus om 19u konden we aanvallen... Het bezorgtijdstip is ons ruim vooraf gemaild.

, 30-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten (goede burgers en patat) en keurige bezorging!

, 26-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben vaker besteld en weten dat het super lekker kan zijn. Helaas was de roti waterig, de aardappeltjes erin vrij hard. Een gerecht dat ik niet meer ga bestellen. De saté was wel lekker.

, 14-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Wij hadden de vegan roti en de roti met kip. Ik heb in tijden niet zulke lekkere roti gegeten. Ik heb hier al een keer die Gabors Vegan Burger besteld en die was ook al ontzettend lekker. Bezorging was snel en vriendelijk. Aanrader!

, 01-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekkere gerechten. Met zorg klaargemaakt.

, 01-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het duurde een half uur ruim vanaf het moment dat de bestelling onderweg was. Hierdoor was de milkshake warm. Het eten was gelukkig wel lekker.

, 21-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vooral de saté, de frites en de tiramisu zijn erg lekker !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten. Ik ben van Surinaamse afkomst, maar de roti keur ik zeker goed! En je krijgt zelden zulke goede boerenfriet. Het eten is inderdaad lekker pittig; Raymond die het te pittig vond heeft het niet helemaal begrepen. Onze bestelling was wat vetraagd, maar wij werden netjes gebeld om dit aan te geven dus vonden wij het niet erg. Ook de bezorger bood nog eens zijn excuses aan. Heel klantgericht!

, 11-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 10-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

ik vond de saus op de burger te pittig en daardoor alleen de boerenfriet gegeten.

, 30-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top saté en burger plus overheerlijke boerenfriet! In een woord: Smullen :)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Wow. We hadden saté en de roti. Beide waren voortreffelijk! De saté lekker mals en de saus was heerlijk. Ook de zelf gemaakte atjar was goed. En bij de eerste hap roti was de reactie meteen, "Dit is goeie roti!". De friet was ook heel lekker, niet te vergelijken met friet van de snackbar. Wij zijn echt lovend over deze 2 gerechten!

, 23-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima maaltijd (roti en gado gado). Zelfs een Indo ok keurstempel van Javaanse vrouw ;)